Ben je het zat met de look en feel van je traditionele buitenverlichting? Of het nu gaat om de schittering van je kaarslicht of de schaduwen die door de maan zijn gegoten, de hele omgeving lijkt onooglijk en niet op zijn plaats. En als je kinderen hebt, dan is het nog erger. In feite voegt buitenverlichting echt een onaangenaam element toe aan de achtertuin die geen enkele hoeveelheid landschap kan oplossen. Maar er is een antwoord, en het is in de vorm van buitenverlichting op zonne-energie.

Tuinverlichting kopen

Of de reden waarom u uw verlichting vervangt, esthetisch, functie of veiligheid is, haar vijf redenen waarom Solar Lighting zo’n perfect alternatief is voor het vervangen van versleten, dure, gas of elektrische verlichting in uw tuin. Zonne-energieverlichting werkt goed ’s nachts, overdag, in zwak of stormachtig weer, en op elke buitenlocatie waar het licht directe toegang tot volledig zonlicht heeft. Goedkoop. Probeer die maandelijkse elektriciteits- of gasrekening te verlagen door te proberen uw energieverbruik te verlagen in plaats van alleen oplichtingen uit te voeren wanneer ze niet nodig zijn.

Makkelijke installatie. De meeste Tuinverlichting op zonne-energie zijn tegenwoordig relatief eenvoudig om uzelf te installeren met behulp van de richtlijnen en accessoires van de fabrikant (vaak Attentie-attractors genoemd). Geen ondergrondse leidingen of grote omvangrijke structuur om zich zorgen over te maken. Deze buitenzonere-verlichtingssystemen zijn zo ontworpen dat ze vrijwel overal kunnen worden geïnstalleerd, er is een directe zichtlijn naar een zonnig, volledig blootgesteld deel van de lucht. Ze zijn ook zeer eenvoudig te installeren op verschillende locaties op uw woning – zoals een terras, terras, toegangspad of de rand van uw tuin.

Unieke solarlampen voor buiten

Energie-efficiëntie. Omdat je buitenverlichting kiest die direct zonlicht vereist om zijn batterijen op te laden, zullen de armaturen de dag dan ’s nachts meer van die zon nodig hebben. Dit betekent dat overdag uw armaturen mogelijk meer energie nodig hebben om te werken dan normaal en zal u tijdens de nacht iets minder gebruiken. En wanneer u een stroomuitval heeft als gevolg van stormen of ander slecht weer, zullen uw buitenverlichting-armaturen actief zijn om u veel meer verlichting op een bepaalde locatie te geven.

Stemmingsverbetering. In combinatie met een zonne-verlichtingssysteem kan buitenverlichting u de perfecte sfeer bieden om een buitenruimte aantrekkelijker te maken. De lichten kunnen het landschaps- of accentarmaturen scheiden om zachte schaduwen en subtiele hoogtepunten op standbeelden, bloemen en andere decoratieve kenmerken te creëren. ‘S Nachts kunnen dezelfde lichten in de tuin schijnen om de weg te lichten. Outdoor Solar Lighting kan ook worden gebruikt om een magische gloed van verlichting over uw zwembad of patio te bieden, een romantische en rustgevende sfeer te creëren tijdens uw romantische avonden buitenshuis.

Er zijn veel meer buitenverlichtingsvoordelen die kunnen worden gehad door buitenverlichting van zonne-energie te combineren met een goed gekozen timer-systeem. Deze Outdoor Lighting Solutions zullen niet alleen de schoonheid van je buitenruimtes verbeteren, maar ze helpen ervoor te zorgen dat je buitenverlichting al heel lang blijft. Je zult dankbaar zijn dat je hebt besloten om te investeren in zonne-verlichting om te profiteren van al deze prachtige voordelen.

 

Buitenverlichting op zonne-energie nodig?

Solartuinverlichting.be is de leverancier in België van Solar tuinverlichting. Sinds de oprichting is het ons doel om onze klanten te helpen verduurzamen met moderne en stijlvolle up downlights op zonne-energie